Een nieuw logo

Het is misschien al opgevallen: Polyfilla zit in een nieuw jasje! Met het nieuwe logo maken we ons klaar voor de toekomt, met respect voor de gekende uitstraling van het merk.

Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe producten in het assortiment zoals een vulmiddel speciaal voor grote gaten, die ook sneldrogend is. Om het je gemakkelijk te maken, zijn alle producten ingedeeld in productcategorieën. Eerst bepaal je of je een product voor “Hout” of een product voor “Muren en plafonds” nodig hebt. Vervolgens bekijk je wat je wil doen: vullen en repareren, egaliseren, reinigen of verwijderen. Daarnaast is het type van de beschadiging belangrijk: bijvoorbeeld, een klein gaatje vraagt een andere soort vuller dan een groot gat.

Sommige producten zijn van naam veranderd! Zoek je een bepaald product, en kan je het niet vinden, consulteer dan het overzicht van de wijzigingen in productbenamingen. Download het hier: Polyfilla overzicht wijziging productbenamingen

 

 

Tip!

  • Om klonters te vermijden voeg je altijd poeder bij water en niet omgekeerd. Goed doorroeren totdat een gladde, klontvrije pasta ontstaat. Gebruik steeds een proper, ovaal of rond bakje.

Find your nearest Polycell stockist:

You can find Polycell products in many supermarkets, major DIY stores and smaller independent stores throughout the UK. The range they stock may vary, so it's a good idea to check product availability with them in advance to avoid disappointment.

Contact Polyfilla

E-mailadres:
akzo_Mail@n-allo.be
Telefoonnummer:
0800 32 000
Maandag t/m vrijdag
maandag - vrijdag:
09:00 - 18:00
zaterdag:
09:00 - 17:00