Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met Bancontact of creditcard
Gratis bezorging boven €15

Muren & Plafonds

Vulmiddel en plamuur bij polyfilla 

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve plamuur of vuller, is Polyfilla de ideale keuze om oneffenheden in muren en plafonds weg te werken. In een huis ontstaan snel beschadigingen, maar met het juiste product kunnen gaten, scheuren en oneffenheden in muren eenvoudig worden gerepareerd. 

Plamuur of Vulmiddel: wat heb je nodig om je muur te repareren? 

Met plamuur maak je ondiepe oneffenheden in oppervlakken zoals een muur, plafond of hout glad. Voor diepere gaten, scheuren en naden is een vulmiddel de beste keuze. 

Een muur glad maken (oneffenheden tot 2mm) met kant-en-klare plamuur:

Een muur repareren en vullen met vulmiddel:

Kleine gaten (vanaf 2 tot 20 mm)

 • Polyfilla Instantvuller is een sneldrogende pasta die geschikt is voor kleine gaten van 2 mm tot 2 cm. Het is een kant-en-klare muurvuller die overschilderbaar is na slechts 30 minuten.
 • Polyfilla Supersterk Vuller voor het muurvast verankeren van trapleuningen, hekwerk, gordijnrails, schakelkasten of contactdozen
 • Polyfilla Binnenvuller is een vulmiddel in poedervorm voor het repareren en vullen van kleine scheuren en gaten in pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton of steen

Grote gaten (vanaf 2 tot 10cm)

Alles in 1 (van 0 tot 10cm)

 • Polyfilla Onefill is een alles-in-één pasta voor kleine en grote gaten en beschadigingen, waarmee je krimpvrij kan vullen in één keer. 
 • Polyfilla SOS Muurvuller: een schilderij op een andere plaats hangen en een boorgaatje vullen? Of nog een kleine imperfectie of beschadiging gezien na het schilderen? Dan komt SOS muurvuller ideaal van pas. Deze vuller kan je lang bewaren en gebruiken wanneer nodig
 • Polyfilla Allesvuller voor het repareren en vullen van kleine scheuren en gaten en is overschilderbaar na 30 minuten

Afdichten van kieren, naden en scheuren (van 0 tot 1 cm)

 • Polyfilla Schilderskit biedt de oplossing voor het snel en effectief aanpakken van scheuren in constructieondergronden, zoals tussen plafond en wand of hoeken van muren. Dit vulmiddel hecht uitstekend op diverse oppervlakken, waaronder steen, beton, pleisterwerk en gips. 
 • Polyfilla Gipsplaatvuller is geschikt voor naden van 0 tot 1 cm, zoals in gipsplaten. Met deze sneldrogende, krimpvrije en blijvend flexibele vuller werk je snel en eenvoudig de naden tussen gipsplaten af, en kun je ook schroef- en nietgaatjes direct wegwerken.
 • Polyfilla scheurenvuller is zeer geschikt voor naden tussen raamomlijstingen, muren, wanden, plafonds, hoeken van muren, bij plinten, trappen en vensterbanken

Buiten vullen of repareren

 • Polyfilla Buitenvuller voor het vullen van scheuren en gaten in cementwerk en baksteen. Ideaal om beschadigingen rond deur- en raamomlijstingen of vensterbanken te herstellen
 • Polyfilla Buitenvoegreparatie voor blijvende reparatie van buitenvoegen en scheuren

Reinigen en voorbereiden

Naast plamuren en vulmiddelen beschikt Polyfilla eveneens over producten om je schilderwerk perfect voor te bereiden zoals:

 • Polyfilla Verfreiniger, de ideale muur- en houtontvetter. Effectiever dan ammoniak en met een frisse geur.
 • Polyfilla Behangstripper voor het efficiënt verwijderen van alle behangsoorten, behalve glasweefselbehang
 • Polyfilla Primer Vlekken bestaat in een handige spuitbus waarmee je lokaal de vlekken kan behandelen. Zo hoef je niet de hele muur te behandelen en is al overschilderbaar na 30 minuten.
 • Polyfilla Borstelreiniger voor het reinigen van gebruikte borstels en verfrollers. Niet geschikt voor watergedragen verf.

 

 

ttd_dom_ready( function() { if (typeof TTDUniversalPixelApi === 'function') { var universalPixelApi = new TTDUniversalPixelApi(); universalPixelApi.init("j1uytg6", ["go9dpjg"], "https://insight.adsrvr.org/track/up"); } });