Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met Bancontact of creditcard
Gratis bezorging boven €15

Over Polyfilla

Al sinds 1956 produceert Polyfilla vulmiddelen en plamuren. Topkwaliteit leveren is onze doelstelling, zodat jij de klus makkelijker, eenvoudiger en sneller kan klaren. Of je nu een ervaren of onervaren doe-het-zelver bent, met Polyfilla vul je gaatjes, scheurtjes en naden, en bereik je een perfect schilderresultaat.

Hierbij trachten we je zoveel mogelijk hulp te bieden. Dit doen we onder meer door de dingen eenvoudig te benoemen maar ook door permanent te innoveren. Zelfs voor moeilijkere klussen bieden we je een slimme oplossing aan.

Polyfilla heeft een ruim aanbod aan producten. In de kern van het assortiment zitten de vulmiddelen en plamuren voor muren & plafonds en voor hout. Verder wordt het assortiment vervolledigd met probleemoplossende primers, afbijtmiddelen, een ontvetter, producten voor het aanpakken van houtrot en voor het verwijderen van behang of lijmresten.

Bovendien werkt Polyfilla permanent samen met grote verfmerken zoals Levis, Xyladecor en Hammerite om producten te produceren die perfect op elkaar afgestemd zijn.

ttd_dom_ready( function() { if (typeof TTDUniversalPixelApi === 'function') { var universalPixelApi = new TTDUniversalPixelApi(); universalPixelApi.init("j1uytg6", ["go9dpjg"], "https://insight.adsrvr.org/track/up"); } });